Om juryn

Juryn består av sju medlemmar som alla är verksamma i olika delar av musikbranschen. Alla medlemmar har anknytning till Annele personligen eller professionellt.

Mirjam Törnstrand, Director of A&R, The Very Good

Arbetar på förlaget och managementbolaget The Very Good som Director of A&R. Innan dess jobbade Mirjam som A&R på skivbolaget Universal Music. ”Där hade jag ynnesten att ha Annele som min vän och kollega”.

Magnus Broni, Journalist/producent, SVT

Som musikTV-makare (Musikbyrån, Dom Kallar Oss Artister etc.) har Magnus träffat Annele från “andra sidan staketet”. “I en bransch full av krångel och dolda agendor var Annele alltid en frizon – genuin, kompetent och godhjärtad”.  

Moa Lignell, Låtskrivare, artist och producent

Låtskrivare, artist och producent som släppt tre album.
”Jag arbetade med Annele på min första skiva. Vi blev då också goda vänner”.

Eric Gadd, Låtskrivare, artist och producent

Artist och producent som givit ut 14 album och turnerat sedan 1987. Släpper 2023 en kokbok med Erik Videgård och egna viner. ”Jag fick glädjen att arbeta med Annele åren 2002-2008 och förutom att hon var så bra att arbeta med så hade vi otroligt roligt ihop!”

Ulrica Örn, Creative director, Mooncake Media

Ulrica är en av Sveriges mest välrenommerade tv-producenter. Hon startade sin tv-karriär som musikredaktör på SVT och driver idag produktionsbolaget Mooncake Media som bland annat producerar Grammis-galan.

Frida Boström, A&R och projektledare

Arbetat i musikbranschen i 20 år och jobbade tillsammans med Annele på Universal i många år. Idag frilansande A&R och projektledare (Cornelia Jakobs, Melanie Wehbe m.fl.). “Jag försöker varje dag leva efter Anneles motto; gör det nu!”

Sofia Lilja, sång-och artiscoach, kbt terapeut och entreprenör

Har i 25 år coachat artister, kreatörer och entreprenörer inom sång, artistutveckling, prestationspsykologi och mental hälsa. Under nio säsonger var Sofia sångcoach i Idol. Sofia är även entreprenör och grundare av Creative Minds-en holistisk metod som stärker och främjar fysisk, mental, själslig och kreativ hälsa med skapande fokus.